Fondator: Alina Roiniță
Cofondator: Alina Partenie
ISSN-L 2601 – 5269
Alina Roiniță, filolog. Pasionată de lingvistică, poetică și stilistică. Pasionată de studiul poeziei. Pasionată de educație nonformală și incluziune socială. Pasionată de dezvoltarea de metode educaționale de învățare bazate pe literatură.


Alina Partenie, filolog. Pasionată de cercetare. Într-o neîntreruptă căutare, o permanentă descoperire, o continuă mirare. Deoarece cuvântul – sub toate formele lui–, imaginea, cultura, sunetul ar trebui să se completeze, răspunzând multora dintre neliniștile lumii contemporane.
Corina Hagiu, filolog. Pasionată de literatură. Pasionată de critică literară. Pasionată de tot ceea ce nu se vede în text. Pasionată de „belle arte”.


Beniamin B., economist. Pasionat de contrastul cultural și ciocnirea dintre civilizații. Pasionat de educație nonformală. Pasionat de incluziune socială.
Alina Ioana Stan, filolog. Pasionată de tradiție, educație și artă, pilonii de rezistență ai unei culturi. Pasionată de lingvistică românească, fiindcă „a vorbi despre limba română este ca o duminică” (Nichita Stănescu).


Geena Scarpete Walters, filolog. Pasionată de lingvistică istorică, cognitivă și culturală. Pasionată de studiul emoțiilor și al diversității modelelor și identităților culturale și lingvistice. Pentru Geena, o limbă și o cultură nu pot fi înțelese pe deplin dacă alegem să facem abstracție de trecutul acestora.
Ștefan-Marius Deaconu, istoric. Pasionat de educație și de sistemul universitar. Marius crede că experiențele din trecut reprezintă șansa noastră de a avea o tranziție mai lină spre viitor.


Mihaela-Roxana Munteanu, filolog. Pasionată de pragma-stilistică, sociolingvistică, psiholingvistică și de comunicarea interculturală, anume de acea zonă de graniță în care științele umaniste și realitatea își dau mâna.


Alexandru Vlad, istoric. Pasionat de Evul Mediu și de spațiul central-european. Interesat de istoria artei și de moștenirea Antichității greco-romane. Pentru Alexandru, istoria este un exercițiu intelectual prin care oamenii își înțeleg mai bine propria epocă, studiind amprenta trecutului asupra ei.


Ștefan-Alexandru Caracaleanu, student la Relații Internaționale și Studii Europene. Pasionat de sfera civică si democratică, de zona euro-atlantică, de arhitectura instituțională a Uniunii Europene și de aria diplomatică. Ștefan este un tânăr care alege să se dedice pentru a construi un viitor mai bun pentru toți.