Susține-ne!

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT!

Dacă ești persoană fizică, poți redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit pentru Asociația FILOLOGISME și poți sprijini inițiativa noastră culturală și educațională! 

Descarcă formularul deja completat cu datele asociației și nu uita că termenul-limită pentru depunerea declarației la ANAF este 25 mai 2023.

Cu toții știm că există cauze mai importante decât inițiativele culturale și pe bună dreptate, dar nevoia de cultură face parte din nevoile umane fundamentale. Într-o lume cu modele superficiale, stridente, promovate în exces, avem nevoie de redescoperirea unor valori culturale autentice. Nu putem, însă, nimic singuri, ci fiecare dintre noi poate participa la construirea acestui proiect pe care, de ce nu, putem să îl dăm mai departe. Vom susține, de asemenea, proiecte educaționale care vor ajunge acolo unde este nevoie, în comunități care au nevoie să fie privite și încurajate. Dacă și tu consideri că doar împreună putem să construim, îți așteptăm mâna întinsă care să dea zbor aripilor noastre!

                                             Vă mulțumim pentru susținere!

1. Descarcă de aici formularul deja completat cu datele Asociației FILOLOGISME (click dreapta, alege Save link as … și deschide fișierul de unde e salvat).

2. Completează-l cu datele tale.

3. Depune formularul online prin SPV, fizic la Administrația Financiară de care aparții sau trimite-l prin poștă cu confirmare de primire. Formularele pot fi trimise până la 25 mai 2023. Sau …

4. Poți să ne trimiți nouă formularul, completat și semnat, la adresa de e-mail: contact@filologisme.ro, iar noi îl vom trimite către ANAF.

Donează pentru inițiativa noastră culturală și educațională!

 

Puteți dona folosind datele de mai jos, accesând butonul Donează sau linkul de Paypal!

Asociația FILOLOGISME
Cod de identificare fiscală: 43787684
Cod IBAN:RO14RNCB0085169547270001            Paypal