Concurs – Câștigă un pachet de trei cărți

Într-o zi de sărbătoare pentru copiii noștri și pentru noi, deopotrivă, ne-am gândit să facem un concurs, în urma căruia puteți câștiga un pachet de trei cărți, după cum urmează:

1.Ioan Groșan, „Lumea ca literatură. Alte amintiri”, apărută la editura Polirom, în 2017. O carte a memoriilor. Fie că este vorba despre amintiri nostalgice cu bunicul său, care credea că societatea comunistă va fi salvată de americani, fie că se discută despre relațiile de prietenie dintre autor și diverși pictori, sculptori, graficieni, cartea este o delectare literară, relatată într-o oralitate umoristică și, pe alocuri, ironică, dintr-o perioadă despre care nu s-ar fi crezut a fi văzută cu atâta haz.

2.Paulo Coelho, „Hippie”, apărută la editura Humanitas Fiction, în 2018, în traducerea Siminei Popa. O carte autobiografică și cu nuanțe sociale. Despre generația hippie de la începutul anilor ‘70, așa cum apare prezentată deseori. Despre călătoria unui brazilian prin Europa, cu destinația Nepal. Dar, mai mult decât atât, despre călătorie și identitate.

3.Eowyn Ivey, „Copila de zăpadă”, apărută la editura Polirom, în 2014, în traducerea Veronicăi D. Niculescu. O carte-basm, tocmai din ținuturile reci ale Alaskei, o redescoperire a prieteniei, a recunoștinței, a jocului și a copilăriei. O călătorie fascinantă în natura sălbatică, o poveste despre o dragoste rece, dar încântătoare, pornind de la un basm rusesc.

Pentru a participa la concurs, urmăriți-ne pe Facebook și respectați cei doi pași de participare. Suntem foarte interesați să vedem ce definiții personale și originale aveți pentru «copilărie».

Câștigătorul va fi anunțat pe 10 iunie 2020 (ora 23), după ce va fi ales prin random.org. Mult succes tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *